Städfirma

Städning för hem och kontor

Man kan göra allt själv eller så ber man om hjälp. Därför finns vi. Vårt professionella städteam gör ordentligt rent in i minsta detalj. När man lämnar bort flyttstädning ska man känna sig trygg.

Flyttstädning

När flytten är klar är det skönt att slippa flyttstädningen och istället lägga tid och energi på att packa upp på det nya stället. Vi kan erbjuda flyttstädning- och slutstädning till bra priser.

Företagsstädning

Vi arbetar utifrån era behov och det som ingår är helt upp till er! Städning av verkstad eller t.e.x kök kräver mer än ett vanligt kontorslandskap, därför kommer vi gärna på ett kostnadsfritt besök

Städhjälp

SLIPP HUVUDVÄRKEN

När det är dags för flytt vill man göra det så smidigt som möjligt. Vi kan hjälpa dig med det ni behöver och har lösningar för alla flyttbehov. Vid andra tillfällen vill man kanske sköta största delen av flytten själv men är i behov av bärhjälp till och från egen bil. Vi hjälper dig med detta också. Oavsett om du vill ha en helhetslösning med packhjälp och flyttstäd till magasinering, eller endast vill utnyttja delar av vår service, har vi personal med erfarenhet, servicekänsla och god förmåga till problemlösning.