Behöver du plats för dina saker?

Välkommen till Flytten Self Storage

Letar du efter ett förråd att förvara dina saker i? Vi erbjuder rena förråd med förmånliga priser till både privatpersoner och företag.
Du hittar oss i Gislaved och Värnamo.

Boka online

Smidig hantering

ENKELT ATT HYRA FÖRRÅD

Hos Flytten Self Storage hanterar du enkelt ditt förråd. Allt är digitaliserat och du får en bra överblick direkt i mobilen. Boka ditt förråd smidigt online via vår samarbetspartner Storages.se!

Boka förråd online

SÅ HÄR GÖR DU

R

1. Sök och välj förråd utifrån dina behov

R

2. Välj den period du önskar hyra förrådet

R

3. Genomför bokning, betala och få tillgång till ditt förråd

Mina Sidor på Storages.se

Hantera ditt konto

R

Via Mina Sidor på Storages.se kan du förlänga eller säga upp ditt hyreskontrakt, redigera personliga uppgifter och byta betalkort.

Upptäck fördelarna med våra förråd!

DINA SAKER ÄR TRYGGA HOS OSS

Vi vill göra det enkelt för dig att hyra förråd. Hos Flytten Self Storage . Dina saker förvaras tryggt i en torr och skyddad miljö hos oss i våra rena och övervakade lokaler.

R

RENT

Dina saker är säkra och hålls i gott skick i våra torra och fräscha uppvärmda förråd. Vi är måna om att du som kund alltid möts av rena och fräscha lokaler.

R

Personlig service

Öppen – Enkel – Professionell

Våra värdeord är öppen, enkel och professionell. Med detta vill vi förmedla vår nivå och fokus på service. Alla är välkomna till oss, vi är enkla att ha att göra med då det mesta är automatiserat och digitalt och uppstår det några oklarheter så löser vi de snabbt och enkelt. Samtidigt som vi är ett litet familjeföretag är vi även mån om att hålla hög professionell nivå i vår kommunikation med dig som kund.

R

TRYGGT

Lokalerna är larmade och kameraövervakade och ligger påse trygg plats. Varje kund har sin unika kod till inpasserings-systemet så att vi kan säkerställa att rätt personer vistas i lokalerna.