Flytthjälp

VI ÄR EN PROFESSIONELL FLYTTFIRMA.

VI ERBJUDER PROFESSIONELL SERVICE SOM UTFÖRS MED ERFARENHET OCH SERVICEKÄNSLA

Vår personal har lång erfarenhet av flyttservice och kan hjälpa er att flytta med servicekänsla och professionellt bemötande. Vi har all special utrustning såsom selar, kärror och vagnar som behövs.

Vi är flexibla och kan erbjuda allt från flytthjälp till och från olika orter i Sverige, till enklare uppdrag som bärhjälp till egen bil eller släp. Vid flytt av enstaka möbler erbjuder vi fastpris direkt via telefon.

RumKvmBehovTim
120-402 man & 1 flyttbilca 2-3*
240-702 man & 1 flyttbilca 3-6*
370-902 man & 1 flyttbilca 5-7*
490-1103 man & 1 flyttbilca 5-8*
5110-1303 man & 1 flyttbilca 6-9*

*Vi debiterar minst 3 timmar för ett flyttuppdrag.

*Framkomlighet samt lastning och lossning och även antal våningar och tillgång till hiss kan påverka tidsramen. Debiteringen börjar från att vi lämnar vårt kontor tills att vi är tillbaka på kontoret igen. Tid för fram och hemkörning är inte inräknad i tidsexempel.

Många gånger kan det vara svårt att själv beräkna flyttens omfattning vid större boenden. Vid större lägenheter eller villor erbjuder vi ett kostnadsfritt kundbesök inför flytten.

Vi har även rejäla och stabila flyttlådor som ni kan köpa av oss innan flyttillfället för att underlätta nedpackning av gods. Väljer ni egna flyttlådor bör de vara stapelbara och slitstarka.